Nieuw PRO: lid Ladies Fortune

Nieuw PRO: lid Ladies Fortune

Mijn naam is Annemiek Donkersloot-Geel en ik heb sinds veertien jaar een modewinkel, Ladies Fortune, in Purmerend. Deze startte ik 26 jaar geleden op in Monnickendam. Ik ben een kind van de regio. Ik ben in de Zuidoostbeemster geboren en heb daar tot mijn 8ste gewoond. Daarna woonde ik in Broek in Waterland en Monnickendam. Purmerend en vooral de Beemster hebben een mooie plek in mijn hart. Sowieso dit prachtig stuk cultuur: marktstad, doorgaande waterweg en prachtig landelijk.

Ik probeer in mijn winkel vrouwen wat power te geven door ze de beste keuzes te laten maken voor hun garderobe. Daarbij geef ik tips vanuit mijn ervaring en desgewenst geef ik uitgebreide kleur- en stijladviezen. Naast de mode heb ik nu ook een home-decoratielijn ontwikkeld waarin mijn eigen schilderwerken zijn toegepast. Hiermee hebben we onze nieuwe winkel een heel eigen look & feel gegeven.

Voor wat ik verder wil betekenen voor anderen en wil bereiken hoef je alleen maar op de website bag-of-love.nl te kijken naar mijn stichting. Daarnaast begeleid ik graag jonge mensen in hun leerproces of op weg naar ondernemerschap. Daarom ook vind ik leer-werkbedrijven voor het mbo super belangrijk! Daarvoor maak ik mij ook warm en neem ik bijvoorbeeld examens af op het Regio College.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code