Nieuw PRO: lid Sandrinos Fotografie

Nieuw PRO: lid Sandrinos Fotografie

Ik ben Sandra van der Meulen, 48 jaar en woon in Purmerend. Ik ben sinds negen jaar eigenaar van Sandrinos Fotografie.

Geboren ben ik niet in Purmerend (wel in Amsterdam zoals veel Purmerenders), maar ik ben er wel vanaf mijn tiende opgegroeid. Zo heb ik op het Ignatiuscollege gezeten en ben vanaf 1997 bij Het Gezinsblad op de redactie gaan werken. Hierdoor heb ik een groot netwerk in Purmerend opgebouwd, want Het Gezinsblad was in die tijd de krant van Purmerend.

In de zomer van 2017 ben ik zelf weggegaan bij Het Gezinsblad om volledig als fotograaf verder te gaan. Een stap waar ik nog steeds trots op ben en geen spijt van heb. Ik ben gespecialiseerd in geboortefotografie. Ja, ik ben bij de bevalling aanwezig en leg op een integere en mooie manier de geboorte vast. Hierbij krijgen de ouders herinneringen voor het leven. Daarnaast vind ik het heerlijk om op locatie gezinnen vast te leggen. Ik werk niet vanuit een studio, maar maak foto’s in en om het huis en op mooie buitenlocaties.

Een vrij recente tak in mijn bedrijf zijn bedrijfsreportages. Hierbij maak ik een beeldbank van jou, de ondernemer, zodat je na afloop over een eigen archief met mooie, sterke foto’s beschikt die je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld social media en website. Zichtbaar zijn is belangrijk en ‘op de foto gaan’ vindt lang niet iedereen leuk. Ik zet jou ook niet op de foto, ik maak mooie passende beelden op het bedrijf en op mooie locaties. Voor we gaan fotograferen wil ik eerst weten wie je bent, wat je doet, waar je trots op bent, etc

Omdat ik het schrijven niet helemaal kan laten, werk ik met veel plezier voor het ondernemersmagazine Zaaq, dat in de hele regio uitkomt. Bij het interview maak ik uiteraard ook de foto’s.

Wat mijn connectie met Purmerend/Beemster is, mag duidelijk zijn. Zo ben ik trots dat ik voor kookboek SMAAK alle foto’s heb mogen maken van de ondernemers en hun gerechten in Purmerend en Beemster. Daarnaast ben ik lid van Rotaryclub Purmerend

Weidevenne, waarbij we veel mooie acties voor de Purmerendse samenleving organiseren, sport ik in Purmerend en kom heel graag op ons mooie horecaplein de Koemarkt voor een hapje en een drankje.

Ik hoop de komende jaren nog heel veel mensen mooie herinneringen te geven met mijn foto’s. Of het nu van een geboorte, een huwelijk of een uitvaart is. Bij alle levensfases ben ik aanwezig en dat vind ik een enorme eer. Foto’s krijgen met de jaren steeds meer waarde en herinneringen vervagen, foto’s niet.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code