Nieuw PRO: lid Stukadoorsbedrijf J.P. de Koning B.V.

Nieuw PRO: lid Stukadoorsbedrijf J.P. de Koning B.V.

Wij zijn Edwin en Coen de Koning en samen geven wij leiding aan het stukadoorsbedrijf J.P. de Koning B.V. Het familiebedrijf bestaat sinds 1914 en is opgericht door J.P. de Koning. Sindsdien een echt familiebedrijf wat door de jaren heen van vader op zoon is overgedragen. Na 30 jaar met vier broers uit de derde generatie, bestaat de directie nu dus uit Edwin ( 3e generatie) en Coen (4e generatie ). Beide zijn we zoals dat heet met de spaan in de hand geboren en ligt de focus binnen het bedrijf op kwaliteit en vakmanschap.

Purmerend is sinds 1914 de basis voor dit bedrijf en de stad waar we beide geboren en getogen zijn. Gevestigd op de Beemsterburgwal tot 1979 en vandaar uit verhuist naar het industriegebied de Koog op de Nijverheidsweg 15 waar we tot op de dag van vandaag ons bedrijf runnen. Ondanks het feit dat wij werkzaam zijn in de gehele randstad gaat onze voorkeur ernaar uit om het dicht bij Purmerend te houden waarom dan we dan ook samenwerken met diverse gerenommeerde bouwbedrijven uit Purmerend en de Beemster.

Op het gebied van stucwerk bieden wij een breed spectrum. Traditioneel, denk aan restauratiewerk gecombineerd met lijsten en ornamenten. Vooral oude rietplafonds herstellen vergt de nodige ervaring. Het stucwerk zoals de meeste mensen het kennen, wanden en plafonds voorzien van een gladde gipsafwerking zodat deze daarna gesaust kan worden. Moderne afwerkingen bijvoorbeeld betonciré, stuccobeton, stucco metallic en stuccomat maar ook de korrelpleister begint weer aan terrein te winnen omdat deze minder kwetsbaar is dan het gladde pleisterwerk.

Verder zijn wij zeer actief binnen onze Nederlandse Ondernemersvereniging van de Afbouw kortweg de NOA en lid van de stichting Afbouwkeur. Gediplomeerd personeel is voor ons zeer belangrijk omdat deze mannen uiteindelijk het uithangbord zijn van ons bedrijf daarom zijn wij ook aangesloten bij Savantis als erkend leerbedrijf. Via deze weg dragen wij met onze kennis en ervaring een steentje bij aan het leveren van vakmensen voor de toekomst.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code