PRO: Actief

De PRO: heeft een flink aantal actieve leden die zich vanuit PRO: Actief bezig houden met diverse activiteiten voor ondernemers.

Netwerken:

De PRO: staat niet in de minste plaats voor netwerken. Netwerken namens haar leden, maar vooral voor netwerk met haar leden. Hierin biedt de PRO: een platform waarbij de leden elkaar actief ontmoeten en waarbij kennisdelen en gezelligheid een belangrijke rol spelen. Activiteiten en acties die de PRO: Actief voor haar leden organiseert zijn:

Nieuwe ledenbijeenkomst:

Eens per kwartaal krijgen de nieuwe leden de mogelijkheid om zichzelf onderling te presenteren waarbij actieve leden vertellen over de PRO: als organisatie. Ook wordt er een interview afgenomen en een foto gemaakt. Deze plaatsen wij in overleg met u op onze socials, website en een vermelding in het ondernemers magazine Regio Zaken.

Biznizbar:

Inmiddels geroemd onder de ondernemers in Purmerend en Beemster. Eén keer per maand organiseren wij tijdens de eerste donderdag van de maand, in Biercafé de Bonte Koe, Koemarkt 24 te Purmerend vanaf half zes de Bizinizbar, daar bent u uiteraard van harte welkom. U krijgt de mogelijkheid om als lid uw bedrijf tijdens de Biznizbar te promoten. Hierbij kunt u exclusief tegen een vast bedrag deze bijeenkomst faciliteren, waarbij u ook de mogelijkheid krijgt uw bedrijf kort te presenteren. Het PRO: Actief team staat om (nieuwe) leden op te vangen.

Overige events & kennissessies

PRO: Actief organiseert tal van evenementen zoals het nieuwjaarsfeest en het zomerevent. Een aantal keer per jaar organiseren wij kennissessies en evenementen. Uitnodigingen worden apart verstuurd, een kalender op de homepage van deze website.

PRO: Actief wordt voorgezeten door Menno Leeflang & Henry Wassink.

Commissieleden

Laura Mulders
Wat doe je in het dagelijks leven? Als advocaat-partner en mediator bij Mulders Blom advocaten...

Contact to Listing Owner

Captcha Code