Disclaimer

De informatie op Pro-site.nl komt tot stand onder verantwoordelijkheid van de vereniging PRO: Purmerendse Regio Ondernemers. Pro-site.nl wordt met zorg geredigeerd.

Wij besteden veel aandacht aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van Pro-site.nl. Het is echter mogelijk dat de inhoud van deze site verouderd, incompleet en/of incorrect is. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

PRO: kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op Pro-site.nl. Pro-site.nl is een portal en geeft dus ook toegang tot internetsites en/of informatiebronnen die door andere organisaties worden onderhouden. PRO: kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina’s.

Informatie die essentieel is voor de gebruiker, dient dus te allen tijde door de gebruiker zelf gecontroleerd te worden bij de uitvoerende of verantwoordelijke instantie. Mocht u op deze site informatie tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuist is, dan verzoeken wij u om dit aan ons kenbaar te maken door ons een bericht te sturen.

Contact to Listing Owner

Captcha Code