Lid worden?

Waarom lid worden?

Op de eerste plaats willen we benadrukken dat de PRO een belangenbehartiger is en geen visitekaartjes- of borrelclub. De PRO is continu in overleg met onder andere de gemeente, scholen en opleidingsinstituten, VNO-NCW, provincie, Metropoolregio Amsterdam (MRA) en omliggende ondernemersverenigingen. Dit om de belangen van onze leden te behartigen en veilig te stellen.

Deze belangen zijn soms direct zichtbaar maar soms ook pas op lange(re) termijn. Dit laatste geldt bijvoorbeeld voor het aantal bedrijfspanden, scholing en gemeentelijke visies. Daarnaast onderhoudt de PRO nauwe banden met onder andere Koninklijke Horeca en de Purmerendse Centrum Ondernemers (PCO).

Het spreekt voor zich dat we tevens actief zijn op het vlak van netwerken door middel van netwerkborrels, bedrijfsbezoeken en andere evenementen. Deze versterken het onderlinge netwerk van onze leden. Dankzij deze activiteiten voelen de PRO-leden zich vaak goed met elkaar verbonden. Bovendien weten ze elkaar sneller te vinden.

Uiteraard snapt u dat we dit allemaal niet kunnen doen zonder leden. Het aantal leden bepaalt in welke mate we u als ondernemer (maar ook voor onze kinderen en of opvolgers) Purmerend naar het niveau van een geweldige ondernemersstad kunnen brengen.

We hopen dat we u als ondernemer lid mogen maken van de PRO, zodat u net als al onze andere leden trots kunt zeggen dat we samen bouwen aan de economische vooruitgang en toekomst van onze stad.

Het lidmaatschap van de PRO kost u slechts € 260, – per jaar. U bent daarmee (voor € 22, – per maand) er van verzekerd dat onze gemeenschappelijke belangen behartigd worden. Wanneer u halverwege het jaar lid wordt worden de lidmaatschapskosten pro rato berekend.

Klik hier om u als lid aan te melden.

Wat krijg je verder door jouw lidmaatschap?
Introductie bij andere leden: Als eerste willen wij, en de andere leden, jou uiteraard beter  leren kennen. Dat doen wij door jou 4 vragen toe te mailen. Daarnaast zal er een fotograaf langskomen om jouw foto bij dit stukje te kunnen voegen. Het interview met de foto zullen wij op onze social media-kanalen plaatsen en in de nieuwsbrief.

Vermelding in Regio Zaken: In het aan de PRO: gelieerde ondernemersmagazine “Regio Zaken Purmerend & Waterland” krijgt jouw bedrijf als nieuw ingeschreven lid een gratis introductie met foto.

lid-korting in Regio Zaken:
Mocht je uitgebreidere profilering van jouw bedrijf in Regio Zaken wensen, dan krijg je door jouw nieuwe lidmaatschap een korting van 20% korting op het plaatsen van een advertentie. Ook  zijn er diverse redactionele mogelijkheden tegen gereduceerd tarief mogelijk. Voor vragen over deze vermelding kan contact worden opgenomen met Herman Koreman, 06 – 40 13 86 68.

Eénmaal per jaar mag je de ledenlijst opvragen. Deze lijst mag slechts EENMAAL per jaar worden gebruikt ter promotie van jouw eigen bedrijf. Dit om te voorkomen dat de lijst misbruikt wordt en iedereen overladen wordt met e-mailberichten.

Wij wensen je veel succes en plezier met het lidmaatschap en hopen je spoedig te mogen begroeten bij één van onze activiteiten. Schroom niet om ons aan te spreken of om met vragen contact op te nemen secretariaat@pro-site.nl.

Klik hier om u als lid aan te melden.

Veel gestelde vragen

Ja, u kunt eenmaal vrijblijvend de bussinessborrel bezoeken. Neemt u hiervoor contact op met ons secretariaat middels secretariaat@pro-site.nl of 0299-411098.
Nee, een deel van uw contributie gaat naar Stichting Purmerend 2000 Plus en naar de VOWA (Verenigde Ondernemers Waterland).
Indien u nog vragen heeft over het lidmaatschap dan kunt u deze sturen naar secretariaat@pro-site.nl
Nee, de contributie wordt naar rato berekend. Wordt u in juli lid dan hoeft u voor het betreffende jaar slechts 6 maanden te voldoen.

Contact to Listing Owner

Captcha Code