Veel gestelde vragen

Kijkt u hier voor de meest gestelde vragen.


Ja, u kunt eenmaal vrijblijvend de bussinessborrel bezoeken. Neemt u hiervoor contact op met ons secretariaat middels secretariaat@pro-site.nl of 0299-411098.
Nee, een deel van uw contributie gaat naar Stichting Purmerend 2000 Plus en naar de VOWA (Verenigde Ondernemers Waterland).
Indien u nog vragen heeft over het lidmaatschap dan kunt u deze sturen naar secretariaat@pro-site.nl
  • Op de eerste plaats door PRO-bijeenkomsten te bezoeken. De meest bekende is de BizNizbar die doorgaans elke eerste donderdag van de maand plaatsvindt in Café De Bonte Koe. U vindt meer gegevens hierover in de agenda op de website.
  • U kunt via de ledenlijst informatie en contactgegevens van andere leden vinden zodat u contact kunt opnemen.
  • U kunt PRO volgen op Facebook, LinkedIn en Twitter. Ook daardoor ontmoet u (virtueel) andere leden.
  • Via de ledenlijst kun je de contactgegevens van alle leden vinden. Je kunt hen bellen, emailen of een mailing sturen. (In het geval van een mailing is het goed om te hoe je zelf omgaat met de vele mailings die je ontvangt..)
  • Je kunt via het PRO-secretariaat een verzoek doen om jouw activiteit op de Agenda van de website te plaatsen (info@pro-site.nl )
  • Je kunt een activiteit aanbieden (b.v. een kennisuur, een workshop of een productpresentatie) door het aanbod via het secretariaat voor te leggen aan de Evenementencommissie. Zij kijken of uw aanbod interessant is om als coproductie met PRO aan te bieden aan de PRO-leden.
Nee, de contributie wordt naar rato berekend. Wordt u in juli lid dan hoeft u voor het betreffende jaar slechts 6 maanden te voldoen.

Contact to Listing Owner

Captcha Code