Nieuw PRO: lid ImageBoost

Nieuw PRO: lid ImageBoost

Mijn naam is Chantal Franken en als elfjarig meisje kwam ik in Purmerend wonen. Na mijn HEAO studie International Business vertrok ik voor een jaar naar China en daarna woonde ik een aantal jaar in Amsterdam. Inmiddels woon ik alweer tien jaar met mijn gezin in Purmerend. Ik vind het een prettige leefomgeving en ik ben vaak op de Koemarkt te vinden.

Na twaalf jaar in het bedrijfsleven in de sales gewerkt te hebben, koos ik voor het ondernemerschap. Met ImageBoost train ik jou als professional om je vanuit je essentie en missie zichtbaar te maken. Zodat je gerichter en met meer gemak die klanten en opdrachten aantrekt die echt bij je passen en waar jij energie van krijgt.

Ik ontmoet veel professionals die bescheiden zijn en het lastig vinden om zichzelf zichtbaar te maken. Netwerken, social media posts plaatsen of een presentatie doen is iets dat ze uit de weg gaan of op de lange baan schuiven. Ze twijfelen ook over de te kiezen kleding en trekken dan maar iets aan om niet op te vallen of omdat zij niet goed weten hoe het anders kan.

Zolang je in die comfortzone blijft, laat je prachtige kansen liggen.

Het beeld dat je van jezelf laat zien is nu eenmaal een snellere vorm van communicatie dan de woorden die je gebruikt. Gezichtsuitdrukking, kledingkeuze en lichaamshouding pikt de ander razendsnel op en die ander geeft daar vaak geheel onbewust een waarde aan en bepaalt daarmee ook de keuze die gemaakt wordt.

We zijn allemaal mensen en we willen allemaal gezien worden voor wie we zijn en wat we waard zijn. Het is mijn missie dat jij jezelf authentiek laat zien en daarbij echt voor je waarde gaat staan. Zo nodig je de ander uit om dit ook te doen en draagt dat in mijn beleving bij aan een meer authentieke en daarmee mooiere wereld.

Je kunt mij volgen op Instagram via:

imageboost_chantalfranken

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code