Nieuw lid PRO: Hoogwerkers Waterland

Nieuw lid PRO: Hoogwerkers Waterland

Het lijkt erop dat de in Purmerend geboren Bas Schoorl, van Hoogwerkers Waterland, de samenvoeging tussen Beemster en Purmerend altijd al heeft voorvoeld. Tot op de dag van vandaag woont hij namelijk al in de Beemster waarvan de laatste 5,5 jaar met zijn gezin op de huidige plek. Familie en vrienden wonen in de buurt en Bas beschouwt de Beemster als ‘onze plek’.

“Per 1 oktober 2021 heb ik Hoogwerkers Waterland overgenomen. Na in totaal 18 jaar in verschillende management functies in de afvalrecycling en staalbouw gewerkt te hebben, kreeg ik de kans om zelfstandig ondernemer te worden. Dit was altijd al een wens van mij en heb deze kans met beide handen aangegrepen”, vertelt Bas.

Spijt van de overname heeft hij nog geen minuut gehad. “Hoogwerkers Waterland bestaat inmiddels 16 jaar en heeft een klantenkring opgebouwd die bestaat uit zowel bedrijven als particulieren. Met een advies op maat, denk ik graag met klanten mee om de juiste hoogwerker voor hun project te selecteren en te verzorgen.”

Met de juiste hoogwerker kan er volgens Bas veilig, snel en efficiënt gewerkt worden. Hoogwerkers Waterland onderscheidt zich door flexibiliteit, klantgerichtheid, persoonlijk contact en afspraak is afspraak.

Tot slot heeft Bas Schoorl nog wel een aanbeveling voor aanstaande klanten. “In de huidige klantenkring is er vanzelfsprekend ruimte voor nieuwe klanten en kom ik graag met ze in contact”, zegt hij tot slot.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code