Nieuw PRO: lid Social Media Support NL

Nieuw PRO: lid Social Media Support NL

Ik ben Jessica Krijvenaar van Social Media Support NL. Na een aantal jaren in Engeland te hebben gewoond vonden wij een mooi huis in een fijne buurt in Purmerend en wonen wij hier met veel plezier sinds 2010. Purmerend was mij niet vreemd omdat familie en vrienden hier al woonden. Al snel bouwde ik een mooi netwerk op zowel zakelijk als privé en vond ik hier al gauw mijn draai. In 2020 ben ik mijn bedrijf gestart als Virtual Assistant en ontzorg ik bedrijven, webwinkeliers en startups met het online zichtbaar zijn op social media.

Met mijn ondersteuning en begeleiding help ik mijn klanten naar een betere zichtbaarheid en vindbaarheid via social media en websites. Als voormalig webwinkelier weet ik dan ook als geen ander hoe belangrijk het is om social media in te zetten voor je bedrijf. Het leukste van mijn werk vind ik de afwisseling van taken en de verschillende branches waar ik voor werk. Content schrijven geen probleem, Stories of Reels voorbereiden ja graag. Branding voor jouw Instagram account, ik ben de Canva expert voor jou. Van MKB tot Zzper elke branche is welkom. Met mijn empathische vermogen weet ik mij dan ook snel te verplaatsen in het bedrijf en in de ondernemer.

Ik ben Virtual Assistant, een VA die ontzorgt, ondersteunt en begeleidt in het continue proces van social media. Daar waar de klant geen tijd of zin heeft of inspiratieloos is kom ik om de hoek kijken en help ik waar nodig door middel van bijvoorbeeld structuur aanbrengen, pakkende teksten te schrijven en mee te denken in het visuele plaatje. Hoe wil jij je als ondernemer online zichtbaar maken?

Ondernemers geef ik graag een duwtje in hun rug door ze te motiveren en te inspireren om online zichtbaar te zijn en te blijven. Ondernemers lopen hier vaak in vast en door het uit handen te geven weten mijn klanten dat ze zichtbaar zijn voor hun doelgroep en geeft het mijn klanten rust en kunnen ze zich bezig houden in wat zij het liefste doen, werken aan hun bedrijf. Wat ik heel graag zou willen bereiken is een team van VA’s samenstellen uit Purmerend/Beemster met ieder haar/zijn eigen expertise. Met dit team zou ik mijn klanten ook kunnen voorzien met andere diensten zoals bijvoorbeeld het onderhoud van websites, het bouwen van websites en emailmarketing.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code