Schrijf je nu in voor het PRO: Business Team

Schrijf je nu in voor het PRO: Business Team

Het is zover: Op zondag 4 september 2022 vindt de 10e editie van de Marktstadrun plaats!

Hét hardloopevenement van Purmerend waar jij met je bedrijf en/of collega’s kunt laten zien welke prestaties jullie gezamenlijk leveren. Niet alleen in werk, maar ook in de sportieve vrije tijd.

PRO: Business teamHeb jij een eenmanszaak, ben je zzp-er of wil het bedrijf niet mee doen met de marktstad run maar jij wel? Geef je dan op voor het PRO: Markstadrun team via secretariaat@pro-site.nl

Wij nemen dan contact met je op om gezamenlijk met andere ‘eenlingen’ een team te vormen, wel zo gezellig! Je kunt kiezen uit 4,5 of 8 EM.Meedoen met je bedrijfSpeciaal voor bedrijven is er het Markstad Business pakket. Want mee doen als team aan de Markstadrun heeft voordelen.

Het business pakket bestaat uit:

– 8 startnummers per business team (in 1 team mogen meerdere afstanden gelopen worden, je kunt alleen maar voor 1 afstand mee doen voor de beker);–     Tijdregistratie van team en bevoorrechte startpositie;–     Medaille voor alle teamleden;–     Teamfoto die je na afloop ontvangt;–     Vermelding van team/ bedrijfsnaam op social media en website;–     Plaatsen van vlag/ banner met bedrijfslogo langs het parcours (zelf plaatsen);–     Hardloopclinic van The Run Factory;–     Ontvangst voor business teams met koffie & snack;–     8 consumptiebonnen voor drankje achteraf.

  • Elk eerste Businessteam van een bedrijf: € 350,-
  • Elk volgend team: € 300,-

(Teamleden hoeven niet verplicht werkzaam te zijn bij het bedrijf)Schrijf je direct in via de link en doe mee! https://inschrijven.nl/2022/marktstadrun/Goed doelDaarnaast steun je met deelname het goede doel, want dit jaar gaat een deel van de opbrengsten naar Wij allemaal. De stichting Wij | Allemaal heeft haar inloophuis in Purmerend en staat open voor een ieder die, direct of indirect, te maken heeft met kanker. Naast ontmoetingsplek is het ook een centrum waar begeleiding en tal van therapieën worden gegeven gericht op het verbeteren en ondersteunen van de lichamelijke en mentale conditie.

SponsoringGeen interesse om een sportieve bijdrage te leveren met de Business run, maar wel ruimte voor een financiële bijdrage? De Markstadrun is nog op zoek naar sponsoren voor dit jaar. Wil jij weten wat de mogelijkheden voor sponsoring zijn? Neem contact op via https://www.marktstadrun.nl/contact.html

Meer informatie

https://www.marktstadrun.nl/businessrun.html

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code