PRO: PubQuiz, donderdag 18 april 2024

PRO: PubQuiz, donderdag 18 april 2024

Deze avond draait om sport, muziek, politiek en geschiedenis. Benieuwd wie van je mede PRO:-leden beschikt over de beste algemene kennis? Dit kan namelijk goed van pas komen tijdens de vragen die jullie voorgeschoteld krijgen tijdens deze pubquiz. De antwoorden op de vragen worden door de teams ingevuld op het pubquiz-scoreformulier. Ga voor de winst samen met je teamgenoten! Verzamel al je collega’s en doe mee!

WAT KUN JE VERWACHTEN TIJDENS DE PUBQUIZ?

Jullie worden welkom geheten bij Restaurant 1456 in Wijdewormer. Alle tafels waar jullie per team van 4 à 5 PRO:-leden aan zullen schuiven, staan al klaar. Na een korte speluitleg van de entertainer gaat de pubquiz van start. Er komen verschillende rondes van vragen en opdrachten voorbij waarbij jullie je samenwerking skills moeten laten zien. Wat weten jullie van de regio Purmerend, Beemster en Wormerland, film, sport, aardrijkskunde en muziek? Naarmate de avond verstrijkt, worden de vragen moeilijker en moeilijker. Jullie zullen niet alleen moeten samenwerken, maar ook snelheid en communicatie is belangrijk.

Natuurlijk is er tussendoor ook tijd voor een strategisch overleg met je team, onder het genot van een borrel. Misschien lukt het jullie dan om nog die laatste paar extra punten binnen te slepen. Na het finale spel wordt het winnende team bekendgemaakt. Tijdens de prijsuitreiking wordt dit winnende team in het zonnetje gezet.

Je kan je inschrijven als individu, maar ook als team. De organisatie behoudt zich echter het recht voor om de samenstelling van de teams aan te passen indien dit nodig is.

Waar: Restaurant 1456, Wijdewormerplein 3, 1456 CB Wijdewormer

Wanneer: Donderdag 18 april, inloop 19:00 uur en om 19:30 start de PubQuiz

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code