Nieuw PRO: lid Lammes tekst & content

Nieuw PRO: lid Lammes tekst & content

Ik ben Cecile Lammes van Lammes tekst en content. Ik kom uit de Sanoma-stal waar ik als redacteur voor verschillende bladen werkte. Dat is echt superleuk werk.

Vandaar de overstap naar mijn eigen bedrijf.

Ik schrijf en redigeer commerciële en informatieve teksten voor websites, nieuwsbrieven en magazines. Ik hou ervan om doelgroepgericht te communiceren. Welke pijnpunten haalt jouw product of dienst bij de klant weg? Ik schrijf dus niet vanuit jou als ondernemer, maar vanuit de behoefte van jouw klant.

Je sluit toch ook geen verzekering af omdat de voorwaarden zo leuk zijn – behalve als je smoorverliefd bent op de verzekeringsagent…

home

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code