Online bijeenkomst over ontwikkelingen stationsgebied

Online bijeenkomst over ontwikkelingen stationsgebied

We willen onze PRO-leden van harte uitnodigen voor de online bijeenkomst over de ontwikkelingen van het stationsgebied (gebied aan beide kanten van de Waterlandlaan). Deze is op dinsdag 20 april om 17.00 uur. Aanmelden kan door een mail te sturen aan stationsgebied@purmerend.nl Daarna krijg je een link voor de bijeenkomst.

Zoals ongetwijfeld bij de meesten onder jullie bekend wil de gemeente Purmerend de komende jaren flink wat woningen bouwen, maar ook de economie versterken en kwaliteit toevoegen aan de openbare ruimte. Voor het stationsgebied zijn er vergaande plannen. Nadat de gemeente met verschillende inwoners, ondernemers en andere betrokkenen heeft gesproken, is er een visie opgesteld voor dit gebied. De gemeente ziet veel mogelijkheden om het stationsgebied te ontwikkelen. Zelfs zodanig om van dit deel een bruisend stukje stad te maken. Waar het niet alleen goed wonen is, maar waar de openbare ruimte zo is ingericht dat je er graag een tijdje verblijft. Groen en water spelen daarbij een belangrijke rol.

Er is een concept voor een stedenbouwkundig plan. Hierin zijn nog geen stijl, ontwerp en details opgenomen, maar waarin nagedacht is over hoe dit gebied er in grote lijnen uit kan komen te zien. Hierover wil de gemeente tijdens de online bijeenkomst van aanstaande dinsdag graag met ondernemers in gesprek.

Het is zeker aan te raden om mee te praten of je op de hoogte te laten houden van de ontwikkelingen. Dus stuur een mail naar bovenstaand adres en klik dinsdag 20 april om 17.00 uur op de link.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code