PRO: Biznizbar 11 mei a.s. (LET OP: week later i.v.m. dodenherdenking!)

PRO: Biznizbar 11 mei a.s. (LET OP: week later i.v.m. dodenherdenking!)

Op donderdag 11 mei a.s. is er weer een Biznizbar. Deze keer hebben we 2 gastvrouwen die de Biznizbar sponsoren. Het zijn Jeannette Zwaan van Zwaan Humaan Massages en Petra van der Pol van Face2Face Travel. Zien we je dan?

Massages bevorderen aanmaak hormonen endorfine en oxytocine

Het Touch Research Institute (TRI) van de universiteit in Miami verricht al tientallen jaren onderzoek naar het nut van aanraking. Massage is hier ook een vorm van.
Uit verschillende onderzoeken van het TRI komt steeds naar voren, dat door massage de hormonen endorfine en oxytocine vrijkomen. Endorfine is een lichaamseigen pijnstiller. En oxytocine zorgt ervoor dat we ons prettig voelen. Ook blijkt, dat na regelmatig te zijn gemasseerd, het stresshormoon cortisol minder aangemaakt wordt. Deze combinatie zorgt ervoor dat we minder pijn, onrust en angst ervaren. Kijk voor meer informatie op https://www.zwaanhumaanmassages.nl/

Als je van je hobby je werk kunt maken voel je je een gelukkig mens. En dat is wat ik doe, mijn passie voor reizen vertalen naar een droom die uitkomt voor klanten.

Ik ben Petra van der Pol, woonachtig in Purmerend en al 34 jaar werkzaam in de reisbranche bij zowel luchtvaartmaatschappijen, touroperators en reisbureaus. Hierdoor ook al veel van de wereld gezien door middel van studiereizen en eigen vakanties. De laatste jaren heb ik mij vooral bezig gehouden met de inkoop van vliegtuigstoelen en uiteraard altijd bezig gebleven reizen te verkopen.

Aangesloten bij de onafhankelijke organisatie Face2Face Travel ben ik in staat om alle producten te leveren. Alle systemen en middelen staan tot mijn beschikking en Face2Face Travel is aangesloten bij het ANVR en SGR.

Het is dus niet langer noodzakelijk uren door te brengen bij een reisbureau of uren te zoeken op verschillende sites op het internet, een telefoontje of mailtje is voldoende en ik zorg voor de rest.

Dus voor een persoonlijk en betrouwbaar advies, stuur mij een e-mail of bel en ik maak het mogelijk. Ook kan ik uiteraard altijd langskomen om offertes toe te lichten op een tijdstip wat schikt.

Tot snel en vele fijne vakanties. petra.vdpol@face2facetravel.nl

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code