PRO: Biznizbar en NV Purmerend

PRO: Biznizbar en NV Purmerend

Donderdag 07 december a.s. wordt de laatste NV Purmerend van 2023 gehouden in Theater de Purmaryn. Tijdens deze gratis toegankelijke ondernemerstalkshow interviewt Jaap Sluis gasten uit het lokale bedrijfsleven. Aansluitend biedt ondernemersverenging Purmerendse Regio Ondernemers (PRO) een borrel en stamppotmaaltijd aan.

Sportschool Your Perfection in Purmerend is van vele markten thuis. Groepslessen of individueel? Kinderen, ouderen of tieners? E-gym, personal training of spinning? Het kan allemaal. Danielle van Driest komt vertellen hoe haar bedrijf dat doet en legt tevens uit waarom Your Perfection als het om maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat best veel doet.

Als oud marinier weet Steve Jepkes van BHV Waterland wat het is om onder stressvolle omstandigheden te moeten werken. Zijn bedrijf verzorgt opleidingen en cursussen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV) en EHBO doet dat bij veel bedrijven in Purmerend en omstreken.

Verder wordt aandacht besteed aan het op handen zijnde herstel van de brug in de A7 over het Noordhollands Kanaal. Bij de bouw daarvan is in de bewapening te weinig beton gebruikt en dat probleem moet nu worden verholpen. De door Rijkswaterstaat te leiden klus (Versterking brug bij Purmerend in A7 in 2024 van start | Rijkswaterstaat) gaat waarschijnlijk van februari tot oktober 2024 duren en heeft grote gevolgen voor de bereikbaarheid van het bedrijfsleven in de stad en wijde omgeving.

Sven Kraakman noemt zichzelf een professioneel videograaf. Binnen uiteenlopende genres en stijlen werkt hij met hart en ziel aan producties voor met name bedrijven. Of zoals hij het zelf zegt: ‘Jouw verhaal door mij in beeld.’ In 2010 begon hij met de fotografie, in 2015 volgde de videografie en sinds 2019 heeft hij Make Your Story, het bedrijf dat hij samen met zijn partner Emma (scripts en editen) runt.

Inloop 16.30 uur. Start 17.00 tot 18.00 uur. Met aansluitend een PRO Biznizbar en een stamppottenbuffet tot 19:30 uur. Meld je aan via info@nvpurmerend.nl.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code