Nieuw PRO: lid Bouwadvies Waterland

Nieuw PRO: lid Bouwadvies Waterland

Mijn naam is Anja Ligthart-Langeveld en ik ben de oprichtster van Bouwadvies Waterland. Ik begon mijn carrière in de bouwsector als projectleider bij HSB Bouw in Volendam. Na tien jaar ervaring te hebben opgedaan bij een bouwadviesbureau in Hoorn, besloot ik in 2011 mijn eigen bedrijf op te richten.

Bouwadvies Waterland is gevestigd in Purmerend, waar ik zelf ook woon. Ik ben geboren in de Purmer Oosterweg en woon momenteel aan de Westerweg. De meeste projecten die we begeleiden komen dan ook uit deze regio.

Ons bedrijf begeleidt en adviseert MKB, particulieren, overheid en woningcorporaties bij het (ver)bouwen van hun vastgoed. We nemen alle aspecten van het bouwproces voor onze rekening, van het aanvragen van een vergunning tot het opleveringsrapport. Onze klanten staan bij ons altijd centraal en we streven ernaar om voor al hun wensen een passende oplossing te vinden. We willen graag anderen helpen bij bouwkundige vraagstukken, zoals verbouwingen, isolatie, keuze van aannemer en aanpasbaar wonen.

Ons doel is om Bouwadvies Waterland beter op de kaart te zetten binnen de regio en onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Met onze persoonlijke aandacht en oplossingsgerichte aanpak willen we de beste partner zijn voor iedereen die een bouwkundig project wil realiseren.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code