Nieuw PRO: lid Restaurant Kozee

Nieuw PRO: lid Restaurant Kozee

Wij zijn Phil Feikes en Marjolein de Reus, sinds 2016 eigenaren van Restaurant Kozee op de Koemarkt in Purmerend. Wij hadden tot 2016 weinig tot geen connectie met Purmerend. Marjolein komt uit de Schermer, maar ging in Alkmaar naar school. Phil komt uit Middenmeer en was tot dusver nog niet in Purmerend en omgeving geweest. Maar in 2016 zijn we gelijk ook naar Purmerend verhuisd en we leerden door het restaurant heel veel mensen kennen. Veel gasten, maar ook veel collega’s van het plein. Ondertussen hebben we twee kinderen waardoor de connectie nog meer is gegroeid omdat nu de oudste ook hier naar school gaat.

Marjolein is gastvrouw/restaurantmanager en Phil is de chef-kok. Marjolein verwelkomt de gasten en Phil bedenkt met zijn souschef nieuwe gerechten. Iedere maand bieden we een nieuw zes gangen ‘Signature Menu’, waardoor zij iedere keer creatief moeten blijven. Kwaliteit en gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij zijn een leerbedrijf en werken nauw samen met het ROC en Horizon College. Ook zetten wij ons in om de horecabranche aantrekkelijker te maken en zijn in samenwerking met de KHN actief met onder andere ‘Waterland Werkt’ en ‘Gastvrij Waterland’. Wij willen aan jonge talenten laten zien hoe leuk het is om in de horeca te werken.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code