Nieuw PRO: lid Alpha Six IT

Nieuw PRO: lid Alpha Six IT

Ik ben Willem van Diepen, inmiddels 33 en reeds 13 jaar ingeschreven als zelfstandig ondernemer bij de KvK. Mijn bedrijf heet Alpha Six IT en focust zich op full service ICT voor ZZP en MKB, maar de particulier die de meerwaarde van kwaliteit inziet help ik ook graag. M’n bedrijfsvoering heeft tussen 2010 en 2015 op een laag pitje gestaan door een studie Psychologie, maar daarna heb ik me toch weer vol op de ICT gestort.

Hoewel geboren in Purmerend ben ik een getogen Beemsterling, maar mijn middelbare opleiding heb ik in Purmerend genoten en daar ben ik ook korte tijd in loondienst geweest. De meeste van mijn klanten komen uit Purmerend en omstreken. Inmiddels ben ik gevestigd in Oosthuizen, maar voor allerhande zaken ben ik toch op een grote stad aangewezen en dat is dan toch Purmerend in de regel.

Ik probeer een one-stop-shop voor ICT en randzaken te zijn. Feitelijk zorg ik voor alles dat ICT-gewijs nodig is voor een prettig functionerende werkplek. Dat begint bij de (back-up) verbinding, maar ook VoIP en mobiele telefonie, PC’s (op maat), laptops, WiFi, databekabeling en netwerkapparatuur, slim en onbekommerd printen, anti-virus- en office-software, gebruiksvriendelijke IP-camera’s, conferentiecamera’s en schermen, en uiteraard een stukje systeembeheer en onderhoud. Zelfs wat lichte elektrowerkzaamheden kan ik meepakken indien vereist. Ook zorg ik voor een veilige verhuizing en wederopbouw van ICT-apparatuur.

Voor klanten ben ik dus graag het mannetje dat ze alle ICT problemen kunnen toevertrouwen. Ik houd van kwaliteit, orde en overzicht. Ik verras klanten graag met goede oplossingen die dus óók mogelijk blijken. Voor mede ondernemers ben ik graag een klankbord en ideeënmachine. Ik vind het leuk om over de uitdagingen van anderen te horen en mee te denken over een oplossing.

Mijn doel de komende jaren is meer bekendheid in aangrenzende regio’s te creëren en ik wil me nog wat meer gaan focussen op het leveren van betrouwbare verbindingen en al het moois dat VoIP te bieden heeft, en dat ook en juist bij de kleine tot middelgrote ondernemer onder de aandacht brengen.

 

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code