Nieuw PRO: lid Het 1 op 1 dieet in Purmerend met Marieke

Nieuw PRO: lid Het 1 op 1 dieet in Purmerend met Marieke

Mijn naam is Marieke Bekink en ik heb een praktijk voor gewichtsverlies en gewichtsbeheersing in Purmerend: “Het 1 op 1 dieet in Purmerend met Marieke”.  De praktijk bestaat inmiddels een jaar, ik ben gestart op 12 oktober 2021.

Ik ben zelf woonachtig in de Zaanstreek en heb bewust de keuze gemaakt om de praktijk in Purmerend te starten. De afgelopen 20 jaar heb ik lesgegeven in het basisonderwijs in de Zaanstreek en het was voor mij tijd voor een nieuwe start en dus ook een nieuwe omgeving. Daarnaast wilde ik dat mensen echt voor zichzelf zouden kiezen en daarom contact met mij zouden zoeken, in plaats van “even een kijkje nemen bij juf Marieke”. Ten slotte is de vraag in Purmerend en omstreken er ook voldoende om aan een gezond(er) lichaam te werken.

Ik ben gewichtsconsulent en begeleid cliënten tijdens hun afvalproces. Daarnaast ben ik ook orthomoleculair voedingsdeskundige en adviseer mensen die niet per se willen afvallen maar gezondheidsklachten ervaren, gerelateerd aan voeding. Het dieet dat ik aanbied bestaat uit maaltijdvervangers maar altijd in combinatie met gezonde voeding. Aan de hand van een stappenplan wordt bepaald welke stap bij de cliënt past qua gezondheid, leefstijl en wensen. Naarmate het streefgewicht in zicht komt, worden de maaltijdvervangers afgebouwd en stap voor stap de gezonde voeding (zuivel, fruit, graanproducten etc) toegevoegd. De cliënt leert op deze manier wat een gezonde leefstijl is die bij hem of haar past.

Wat ik wil bereiken in Purmerend en omstreken is naamsbekendheid, niet enkel als consulent voor Het 1 op 1 dieet maar ook als orthomoleculair adviseur.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code