VOWA jaarprijs powered by NV Purmerend

VOWA jaarprijs powered by NV Purmerend

Heb jij je al aangemeld??
Maandag 13 maart a.s. in Theater de Purmaryn een bijzondere editie van de NV Purmerend met de uitreiking van de VOWA jaarprijs 2022 waarin Jaap Sluis een interview afneemt met de drie genomineerden:
Lisa van Susteren van Het Wapen van Middelie
Bianca Kwakman van Kwabo Techniek B.V. uit Volendam
Dick Schaap van Horecagroothandel Dick Schaap in Purmerend.
Alle drie vertellen ze op basis van vraag & antwoord hun bedrijfsverhaal en aansluitend maakt VOWA-voorzitter Thierry van der Weide wie de VOWA Jaarprijs 2022 heeft gewonnen. Uiteraard vindt aansluitend nog een kort interview met de winnaar plaats en wordt de keuze van de jury nader toegelicht.
De NV Purmerend is gratis toegankelijk. Na de inloop vanaf 16.30 uur vindt van 17.00 tot 18.00 uur de talkshow plaats. Na afloop is er gelegenheid tot het feliciteren van de winnaar van de VOWA-jaarprijs onder het genot van een drankje en een saté buffet.
Je kan je aanmelden via info@nvpurmerend.nl onder vermelding van je (bedrijfs- of organisatie) naam en het aantal bezoekers en bent 13 maart vanaf 16.30 uur welkom in de Purmaryn. Mocht je na aanmelden onverhoopt toch verhinderd zijn, dan graag ook weer even afmelden!
Tot dan!

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code