Finales Noord Nederlandse Bokskampioenschappen in Purmerend

Finales Noord Nederlandse Bokskampioenschappen in Purmerend

Op De Koog gebeuren mooie dingen. Voor het gebied is een visie ontwikkeld die laat zien hoe we De Koog de komende jaren kunnen versterken. Een van de ontwikkelingen die al volop loopt, is de komst van een (e)sports Tech Campus. Dit moet dé plek in de (metropool)regio worden waar werken, wonen, sporten, leren, esports, tech en cultuur samenkomen.

De Gemeente Purmerend heeft Sporthal De Beuk beschikbaar gesteld in het kader van het Topsportplan, een opsteker voor de organiserende vereniging ‘Boxing Purmerend’. De kampioenschappen vinden plaats tijdens het Sport’in festival, dat van 17 tot 25 juni wordt gehouden in Purmerend.

In het kader van de Topsport aspiratie en Samenwerking sportverenigingen met bedrijfsleven nodigen wij jou graag uit voor de finale van de Noord Nederlandse kampioenschappen boksen sporthal “De Beuk

Wanneer? Op zaterdag 24 juni a.s., aanvang 19.30 uur. Deuren open vanaf 18:30 uur.

Meld je als PRO: lid GRATIS aan vóór 4 juni a.s. bij weln022@planet.nl of 06 43 02 35 65. Geen lid van de PRO: dan zijn de kosten € 20,- per persoon.

Voor meer info zie ook: https://www.rodi.nl/purmerend/sport/344179/finales-noord-nederlandse-bokskampioenschappen-in-purmerend?fbclid=IwAR1CmlI2Gf6nwj-D92dn_H2ln0s3T6CY_Ccktt8tXL3puRQUGCSqt7ShGiw

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code