Nieuw PRO: lid Passie in Retail

Nieuw PRO: lid Passie in Retail

Sinds een jaar is Hans Greve (63) eigenaar van Passie in Retail, een eenmanszaak. Hans woont inmiddels al 28 jaar in Purmerend, samen met Bernadet, daarvoor woonde hij in Amsterdam. De band met Purmerend wordt steeds hechter. Waar het begon met diverse bestuursfunctie (tennis en bassisschool) is het nu het opgebouwde netwerk. Daarnaast natuurlijk de gezellige Koemarkt en de vele bourgondische plekjes die er zijn.

“Mijn core business is het coachen en adviseren van (jonge, startende) ondernemers en dan met name gericht op de retail/supermarktbranche”, vertelt Hans, “mijn achtergrond ligt voornamelijk bij Albert Heijn, daar heb ik diverse – operationele, commerciële en marketing – functies bekleed”.

De daar opgebouwde ervaring en het netwerk kan hij nu prima gebruiken in zijn huidige job. Zijn klantenkring is zeer divers, van droogbloemen tot wodka, hoe gaaf  is dat! En dan ook nog werken met jeugdige, startende ondernemers, dat geeft hem heel veel energie.

“Wat zou het mooi zijn als ik ook jonge Purmerendse ondernemers een zetje in de rug kan geven.  Lidmaatschap van de PRO kan daar zeker toe bijdragen, wie weet……”.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hans (06 14 46 57 07)

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code