Nieuw PRO: lid BHV Waterland

Nieuw PRO: lid BHV Waterland

Wij zijn Steve Jepkes en Nicole Leemhuis en zijn in oktober 2018 gestart met opleidingen BHV, EHBO en reanimatie via ons bedrijf BHV Waterland. Wij zitten sinds mei vorig jaar op een eigen locatie in Purmerend, op de Volume in de Baanstee. Daar hebben we een mooi leslokaal met voldoende ruimte om te kunnen lesgeven en oefenen.

Wij wonen beiden al bijna ons hele leven in Purmerend. Purmerend is een mooie stad met alle faciliteiten die je nodig hebt om plezierig te wonen en werken. We willen hier nog lang blijven wonen.

Zoals gezegd hebben we een opleidingscentrum voor BHV, EHBO en reanimatie. Daarnaast geven we ook workshops ‘EHBO Baby en Kind’ waarin jonge ouders, opa en oma’s en elke andere geïnteresseerde leert hoe je moet handelen wanneer er iets misgaat met je kindje. En in de opleiding ‘Stop de Bloeding’ leren we je hoe te handelen bij ernstige slagaderlijke bloedingen en wat je moet doen bij een aanslag zoals op het vliegveld in Brussel.

Buiten deze opleidingen leveren we maatwerk voor elke situatie; een chauffeursopleiding voor de meest voorkomende gevaarlijke of levensbedreigende situaties op de weg, of een workshop voor sportverenigingen. Naast dit alles verkopen we ook de hiervoor benodigde artikelen, zoals verbandkoffers, AED’s en brandblussers. Ook doen we sinds kort het onderhoud van brandblussers.

Ons doel is dat iedereen voldoende kennis en lef heeft om anderen te helpen in levensbedreigende situaties. In een open sfeer proberen we de cursisten te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. Daarbij ontbreekt uiteraard niet een lekker kopje koffie, een goede lunch en vooral gezelligheid.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code