Nieuw PRO: lid 1456

Nieuw PRO: lid 1456

Wij zijn Rik en Henneke Adema-Veenings. We zijn begonnen in 2019 op de Emmakade 1a in Purmerend met ons bedrijf De Hoek. Na een jaar open te zijn geweest moesten we alweer dicht vanwege de Coronamaatregelen. We kregen geen Coronasteun en zijn daarom als een van de eerste in de regio Online Pub Quizzen gaan houden vanuit huis. Dit werd opgemerkt door de buurt en toen de vorige huurder van ons huidige pand in Neck er mee stopte zagen wij een kans om ons bedrijf te verhuizen en uit te breiden. Wel heel spannend in de onzekere coronatijd, maar wie niet waagt….

Dus daar zijn wij ingestapt en zijn 1456 begonnen. Een horeca- en evenementenlocatie met restaurant, terras, feestzaal en gymzaal. Nu zijn er inmiddels bijna drie jaar verder en breiden we 1456 uit met Scooter Experience, een e-scooter verhuurservice die goed aansluit bij onze horeca en bestaande evenementen.

Vrijdag tot en met zondag serveren wij lunch, borrel en diner. Daarnaast gebruiken wij onze feestzaal, voorzien voor podium en professioneel licht en geluid voor allerlei feesten, partijen, optredens, theater, bruiloften of andere evenementen. Eigenlijk is alles mogelijk. Door de verschillende ruimtes los van elkaar maar ook samen te kunnen gebruiken kunnen we groepen van 30 tot en met 800 man kwijt. Uit onze naam, verwijzend naar de postcode, kun je zien dat wij staan voor lokaal ondernemen, en werken we veel samen met lokale leveranciers.

Om zo veel mogelijk opties te bieden gaan we graag in gesprek met potentiële partners die in de horeca, evenementen en leisure zitten.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code