Nieuw PRO: lid Design in Light

Nieuw PRO: lid Design in Light

Mijn naam is Clarissa van Holland en vanaf 17 september 2021 ben ik officieel begonnen met mijn bedrijf Design in Light. Design in Light ontwerpt creatieve lichtplannen die aansluiten op het interieur. Onze visie is om een lichtplan te maken wat het interieur complementeert, denk hierbij dan aan lichtplannen voor woningen, horecazaken en kantoren. Buiten het ontwerp om staan wij garant voor de gehele realisatie zoals het leveren van de voorgestelde armaturen, de begeleiding tijdens de bouw en het afmonteren van de verlichting. Inmiddels zijn wij dealer van een aantal toonaangevende verlichtingsmerken en realiseren wij graag het gehele plaatje. Elk armatuur in een ruimte, al is het de technische en ook de decoratieve verlichting, nemen wij mee in het geheel.

Zelf woon ik in de Beemster en eind dit jaar zal hopelijk het kantoor in Purmerend klaar zijn. Op dit moment werk ik veel met ZZP’ers samen die ik inhuur om bepaalde taken van mij over te nemen, om zo samen de projecten goed te begeleiden en de backoffice zaken op orde te houden.

Samen met medeondernemers uit de omgeving zoek ik de connectie om mooie projecten te mogen realiseren. Bij een klant worden er nog wel eens vragen gesteld aan mij of ik betreffende partijen weet voor bijvoorbeeld ruwbouw werkzaamheden en/of afwerkingen. Ik hoop de klanten te kunnen koppelen aan de juiste partijen en ook andersom.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code