Super gezellige PRO: Pubquiz

Super gezellige PRO: Pubquiz

Deze avond draait om sport, muziek, politiek en geschiedenis. Benieuwd wie van je mede PRO: leden beschikt over de beste algemene kennis? Dit kan namelijk goed van pas komen tijdens de vragen die jullie voorgeschoteld krijgen tijdens deze pubquiz. De antwoorden op de vragen worden door de teams ingevuld op het pubquiz scoreformulier. Ga voor de winst samen met je teamgenoten!

WAT KUN JE VERWACHTEN TIJDENS DE PUBQUIZ

Jullie worden welkom geheten bij De Stallen | Bar & Grill Purmerend. Alle tafels waar jullie per team van 4 á 5 PRO: leden aan zullen schuiven staan al klaar. Na een korte speluitleg van de entertainer gaat de quiz van start. Er komen verschillende rondes van vragen en opdrachten voorbij waarbij jullie je samenwerking skills moeten laten zien. Wat weten jullie van Purmerend, film, sport, aardrijkskunde en muziek? Naarmate de avond verstrekt, worden de vragen moeilijker en moeilijker. Jullie zullen niet alleen moeten samenwerken, maar ook snelheid en communicatie is belangrijk.

Natuurlijk is er tussendoor ook tijd voor een strategisch overleg met je team, onder het genot van een borrel, misschien lukt het jullie dan om nog die laatste paar extra punten binnen te slepen. Na het finale spel wordt het winnende team bekendgemaakt. Tijdens de prijsuitreiking worden zij in het zonnetje gezet.

Je kan je inschrijven als individu maar ook als team. De organisatie houdt echter het recht om de samenstelling van de teams aan te passen indien dit nodig is.

Plaats: De Stallen | Bar & Grill PurmerendKoemarkt 54 | 1441 DD Purmerend

Wanneer: 12 oktober 2023Tijd: 19:00 uur

Meld je aan via secretariaat@pro-site.nl o.v.v. naam, bedrijfsnaam en aantal personen.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code