Nieuw PRO: lid Erkamp Glas Purmerend

Nieuw PRO: lid Erkamp Glas Purmerend

Als 18-jarige jongen is Raymond Groodt bij Erkamp Glas gaan werken. Dat heeft hij jaren met plezier gedaan maar in 2015 is hij voor zichzelf begonnen. In 2017 was er voor Erkamp Glas een serieuze koper. “Laat dit nou altijd een droom van mij zijn geweest. Hier heb ik meteen werk van gemaakt en zodoende kocht ik in 2017 het bedrijf waar mijn hart jaren heeft geklopt”, verteld Raymond.
Er was werk aan de winkel en hij deed alles alleen. Inmiddels zijn ze gegroeid met Ilona op kantoor, die van onschatbare waarde is. Zowel voor Raymond als voor de klanten. In de buitendienst werken twee toppers te weten Raymond Klok en Gerard Hoek. Zij hebben verstand van glas en kwaliteit en laten de boel ook altijd weer netjes achter. “Dat maakt ons een compleet team”, stelt Raymond, “waarin op alle vlakken de neuzen dezelfde kant op staan”.
“In vier jaar tijd hebben we een nieuw wagenpark opgebouwd en Erkamp Glas weer doen stralen. Wij doen alles op gebied van glas voor bedrijven en particulieren. Vernieuwing van dubbel glas, enkelglas, voorzetramen, douchewanden, spiegels, tafelbladen, keukenachterwanden, glas in lood in dubbelglas en ga zo maar door”.
Raymonds doel is om een stabiel bedrijf met goede service te blijven behouden, een team dat voor elkaar en de klant klaar staat. “Dit is wat we al hebben maar dat willen we ook blijven doen!”.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code