Cheques voor Purmerendse Ondernemers van het jaar krijgen weer goede bestemming

Cheques voor Purmerendse Ondernemers van het jaar krijgen weer goede bestemming

Tijdens de eerste Bizniz-bar na de zomer van Purmerendse ondernemersvereniging PRO: konden de eerder verkozen Ondernemers van het jaar 2022 eindelijk hun cheque in ontvangst nemen. In biercafé De Bonte Koe op de Koemarkt bleek op de welbekende ‘zeepkist’ dat zowel Dick Schaap Horecagroothandel als Engberts Hoveniers al een mooie bestemming hadden bedacht voor het geldbedrag van 1500 euro dat met de uitverkiezing gepaard gaat. De basisscholen en Inloophuis Wij Allemaal zijn de gelukkigen.

“Local Food hero’ Dick Schaap memoreerde nog even de ‘rollercoaster’ waar hij met zijn bedrijf in terecht was gekomen na het winnen van de ondernemersprijs in de categorie groot. “We zijn een beetje overdonderd door de vele reacties na de verkiezing, het was echt fantastisch.” En over de bestemming van het geldbedrag waren zij er snel uit. “Wij doneren de cheque aan Inloophuis Wij Allemaal, als ondersteuning voor het geweldige werk dat zij doen.”

Winnaar in de categorie klein was Engberts Hoveniersbedrijf. Bram Engberts, wiens missie het is ‘om Nederland te vergroenen’ wil de cheque voor dat doel inzetten. Om het uitgedachte plan uit te voeren verdubbelde hij het bedrag naar 3000 euro. “Hiermee gaan we voor alle ruim 30 basisscholen in Purmerend en Beemster een soort biodiversiteitsdoos maken, met bloemzaden, schepjes, etcetera”, licht hij toe. “Gewoon een leuk verrassingspakket om hun schoolplein te kunnen vergroenen.” Ook in het pakket zit een cheque voor een gratis adviesgesprek van Bram. “Scholen die tips of advies willen hebben, ook over bijvoorbeeld beschikbare subsidies, kunnen met mij contact opnemen, dan kom ik bij ze langs!”

 

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code