Nieuw PRO: lid Kroese Advocatuur & Strategie

Nieuw PRO: lid Kroese Advocatuur & Strategie

Ik ben Thijs Kroese en ik ben als advocaat en strategisch adviseur werkzaam met mijn bedrijf Kroese Advocatuur & Strategie. Ik ben begin dit jaar begonnen, nadat ik vijf jaar wethouder ben geweest in Purmerend, o.a. verantwoordelijk voor Wonen en Ruimtelijke Ontwikkeling.

Als strategisch adviseur adviseer ik o.a. projectontwikkelaars, woningcorporaties, zorgpartijen en gemeenten bij ruimtelijke ontwikkelingen. Omdat ik alle kanten van de tafel ken en alle ‘talen’ spreek, breng ik die ontwikkelingen verder en help ik ze om te versnellen.

Voor de ondernemers in de Purmerendse regio ben ik beschikbaar voor vragen op het gebied van vastgoed (huur, koop en ontwikkeling), arbeidsrecht en contractenrecht. Ik ga altijd voor het eerlijke verhaal, zonder mooipraterij. Genuanceerd en begrijpelijk. Geen eindeloze adviesnota’s met antwoorden op vragen die je niet gesteld hebt, maar laagdrempelige en praktische adviezen waarmee je verder kunt

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code