Nieuw PRO: lid: WagenparQ – Auto Import Specialist

Nieuw PRO: lid: WagenparQ – Auto Import Specialist

Ik ben Marc Verhoef, eigenaar van WagenparQ – Auto Import Specialist. Ik doe de werkzaamheden al ruim vier jaar, echter is WagenparQ operationeel sinds januari 2022. Ik ben geboren in Purmerend en het bedrijf is hier ook gevestigd. Zowel in Purmerend als in de Beemster hebben wij veel klanten die rijden met door ons geleverde import auto’s.

Wij importeren jong gebruikte auto’s (max 2,5 jaar oud) in het hogere segment. De populaire merken zijn o.a. Audi, Porsche, BMW en Mercedes-Benz. Dit zijn vooral auto’s met lage kilometerstanden, rijk uitgerust qua opties en die financieel een groot voordeel hebben t.o.v. de Nederlandse markt.

Op het gebied van de automotive betekenen wij heel veel voor onze klanten. Wij leveren nagenoeg altijd demo auto’s of auto’s afkomstig van de grote fabrieken uit o.a. Duitsland en België.
Onze klanten besparen zo duizenden euro’s. Behalve dat zij profiteren van een grote prijsbesparing rijden ze vaak in mooiere/completer uitgeruste auto’s dan hier in Nederland. Want vaak zijn de auto’s uit Duitsland qua opties rijker uitgerust.

Wij zijn bezig met het realiseren van een grotere naamsbekendheid hier in de regio. Wij willen namelijk groeien naar drie auto’s per week die wij als import auto’s afleveren aan onze klanten. Dat is het belangrijkste doel!

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code