Nieuw PRO: lid Qraphy

Nieuw PRO: lid Qraphy

Wij zijn Jack Croes, Robin Timman en Mark Edens, en samen zijn wij sinds 2021 de oprichters en eigenaren van Qraphy in Purmerend. Onze focus ligt op het leveren van tools en technologieën waarmee bedrijven effectiever kunnen communiceren, klanten kunnen betrekken en hun merk kunnen versterken. Denk hierbij o.a. aan de NFC visitekaart. Met een combinatie van NFC en QR bieden de kaartjes direct toegang tot jouw digitale profiel, website of portfolio. Door de kaart alleen maar tegen de telefoon te houden, wordt de informatie gedeeld. Van dynamische visitekaartjes tot interactieve menukaarten, speciale aanbiedingen, productdemonstraties en herdenkingspagina’s; onze tools openen de deur naar eindeloze creativiteit en connectiviteit voor de gebruikers.

Naast de QR-Codes en NFC-Chips bieden we een breed scala aan diensten, zoals marketingoplossingen op basis van QR-Codes en NFC-technologieën. Hiermee kunnen bedrijven hun klanten bereiken en betrekken via verschillende kanalen. Ook bieden wij Consultancy en ondersteuning van ons ervaren team aan bedrijven die aan de slag willen met onze technologieën. We helpen bij het ontwerpen van effectieve campagnes en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Onze missie is om jou te helpen makkelijker informatie te delen en nieuwe connecties te maken met behulp van slimme visitekaartjes en andere (digitale) producten. We willen ervoor zorgen dat het uitwisselen van gegevens leuk en simpel wordt, zodat jij snel in contact kunt komen met anderen.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code