Nieuw PRO: lid HEBLEFF Marketing Automation

Nieuw PRO: lid HEBLEFF Marketing Automation

Ik ben Raymond Leffelaar, eigenaar van HEBLEFF Marketing Automation. In oktober 2022 heb ik de stap van werknemer naar solopreneur gemaakt. Ik ben geboren in Purmerend en ook nog steeds woonachtig.

Met mijn bedrijf introduceer ik Sales, CRM en Marketing software bij bedrijven die behoefte hebben aan meer structuur, betere inzichten en hogere efficiëntie. Met deze drie pijlers realiseer ik gemiddeld 27% tijdsbesparing op een afdeling verkoop en een stijging in het aantal (potentiële) klanten. Deze resultaten worden voornamelijk behaald door repeterende handelingen te automatiseren en marketinguitingen te personaliseren.

Mijn diensten kunnen in elke denkbare branche worden toegepast. Zo bedien ik o.a. webshops, makelaars, bureau’s en producenten.

Ik richt mij graag op het MKB, omdat ik denk dat daar nog veel voordeel valt te behalen met de mogelijkheden die ik kan bieden. Mijn uiteindelijke doel is samen met mijn klanten succesvolle projecten en acties om te zetten naar zichtbare resultaten.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code