VOWA JAARPRIJS 2020/2021

VOWA JAARPRIJS 2020/2021

Dat het een spannende strijd is tussen de lokale kampioenen, de ondernemers van het jaar 2020 en 2021, staat wel vast. IBEV koos voor Platvis Holland (2021), Beemster Ondernemer voor Drogisterij Jonker (2020) en Zeevang Ondernemers voor Koggehoorn Culinaire Dienstverlening (2020) en Kadoshop Ieniemienie (2021). En de PRO: tenslotte koos voor Kramer Kuiper Accountants (2020) en DETEC Beveiliging (2021).

Zes volstrekt uiteenlopende ondernemingen die elk, stuk-voor-stuk, als een pareltje kwalificeren. Ondernemerschap, vakmanschap, creativiteit, ambitie, het zijn van die eigenschappen die op alle zes van toepassing zijn. Des te lastiger voor de VOWA-jury om tot een keuze te komen. Welke onderneming uiteindelijk op 26 september 2022 ervan door gaat met de titel ‘Onderneming van het jaar 2020/2021 van de hele regio Waterland’ wordt die avond pas bekendgemaakt. Het belooft een spannende avond te worden.

De uitreiking van de VOWA Ondernemersprijs gaat vergezeld van een aantrekkelijk inhoudelijk programma. Voorzitter Thierry van der Weide gaat in gesprek met Hans Schütt, tot maart wethouder EZ in de gemeente Edam-Volendam en voorzitter van het platform Economie van de MRA-Noordvleugel, over de samenwerking tussen overheid en bedrijfsleven. Met Friso de Zeeuw, voorzitter Economisch Platform boven Amsterdam en voormalig hoogleraar gebiedsontwikkeling, over de ruimtelijke ontwikkelingen die hij in de regio Waterland verwacht. En met e-sporter Jesse Groenendaal over zijn visie op hoe de jeugd tegenwoordig nog te bereiken.

Nieuwsgierig? Wilt u er bij zijn op maandag 26 september in theater De Purmaryn? Neem contact op met uw eigen ondernemersvereniging en informeer naar de kaarten.

Programma:

Inloop: 19:30 uur met koffie/thee

Start:   20:00 uur

Einde:  21:45 uur

Na afloop is er gelegenheid tot feliciteren en napraten in de foyer. 

 

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code