VOWA-jaarprijs powered by NV Purmerend

VOWA-jaarprijs powered by NV Purmerend

Tijdens een bijzondere editie van de ondernemerstalkshow NV Purmerend in de kleine zaal van Theater de Purmaryn wordt maandag 11 maart a.s. de VOWA Jaarprijs 2023 uitgereikt. Er zijn drie bedrijven genomineerd.

Voorafgaand aan de bekendmaking van de winnaar worden Simon Koning van Simko Paint uit Oosthuizen, Jory Jonk van Sierbestrating Jonk uit Edam en Barry van Leeuwen van Hesseling Vlees B.V. uit Purmerend door interviewer Jaap Sluis ondervraagd. VOWA-voorzitter Thierry van der Weide geeft aan het begin van de avond zijn kijk op het ondernemersklimaat in Waterland. Met daarbij aandacht voor specifieke thema’s als de arbeidsmarkt, de problematiek rond de A7 en de innovatiekracht van de regio.

Dat laatste thema komt ook aan de orde in een gesprek met directeur Karin Kuin van Rabobank Waterland en omstreken.
Zij geeft een toelichting op het recent door deze bank gepubliceerde rapport ‘Noord-Holland Noord als tuin van innovatie’:

Aan het eind van de één uur durende talkshow maakt Thierry van der Weide bekend wie er gewonnen heeft.

Na een afsluitend interview met de winnaar wordt er nagepraat en geborreld. De NV Purmerend is gratis toegankelijk. Na de inloop vanaf 16.30 uur, vindt van 17.00 tot 18.00 uur de talkshow plaats.

Na afloop is er gelegenheid tot het feliciteren van de winnaar van de VOWA-jaarprijs onder het genot van een drankje en een buffet.

Meld je aan via info@nvpurmerend.nl onder vermelding van een bedrijfs of organisatienaam en het aantal bezoekers. Na aanmelden onverhoopt toch verhinderd, dan graag ook weer even afmelden!

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code