Nieuw PRO: lid ICEPOINT

Nieuw PRO: lid ICEPOINT

Mijn naam is Cecil Boye, 30 jaar en getogen in Purmerend waar ik op een hele jonge leeftijd vanuit mijn geboorteplaats Amsterdam naartoe ben verhuisd. Ook op een jonge leeftijd (11 jaar) begon mijn interesse voor computers en bouwde ik mijn eerste computer. Vanaf mijn 15e was ik al onbewust bezig met ondernemen en repareerde ik computers voor vrienden, familie en kennissen.

In Purmerend ben ik momenteel gesetteld met mijn vrouw en dochtertje van 2 maanden. Naast dat ik woonachtig ben in Purmerend, is ook mijn bedrijf ICEPOINT gevestigd in Purmerend.

ICEPOINT is een webagency die een aantal jaren geleden is opgericht maar in 2020 echt van de grond ging. ICEPOINT bestaat om (gepersonaliseerde) websites te ontwikkelen en te onderhouden.

Om de gewone websites en webshops een persoonlijke twist te geven, zodat de website of webshop spreekt namens de ondernemer. Het doel is om huidige problemen binnen een bedrijf, zoals marketing, automatisering of zichtbaarheid te vergroten en strategisch op te lossen met de website of webshop.

Doordat mijn fundament grotendeels in Purmerend is begonnen, lijkt het mij erg fijn om in ieder geval binnen deze stad terug te kunnen geven. Met mijn expertise en ervaring wil ik daarom ondernemers (met name) uit Purmerend ondersteunen met hun online verschijning.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code