Nieuw PRO: lid Vak Apart

Nieuw PRO: lid Vak Apart

Ik ben Chantal de Kramer, art-director/graphic designer en eigenaar van Vak Apart, een creatief reclamebureau in De Rijp. Met een herkomst uit de ‘grote’

Amsterdamse reclamewereld en ruim 25 jaar ervaring help ik ondernemingenbij het onderscheidend neerzetten van hun merk of bedrijf.

Mijn moeder komt uit de Purmer. Mijn opa was daar boer en veel familieleden wonen er nog. De Koemarkt is voor mij echte nostalgie. Nu ik na vele omzwervingen via Zuid-Limburg en Friesland weer terug ben op Noord-Hollandse bodem, is Purmerend voor mij een beetje thuiskomen.

Wij zetten ondernemingen (opnieuw) op de kaart. Vak Apart staat voor expertise en kwaliteit; bedrijven krachtig neerzetten, merken in de markt zetten en zichtbaarheid vergroten. Bij ons geen standaard plaatjes of teksten, wij geven beeld en woord gevoel en passie mee. Zo helpen wij bedrijven bijvoorbeeld met een nieuwe branding of merkidentiteit, maar ook een sales campagne, logo, website of brochure is iets waar Vak Apart je goed bij kan helpen.

Met een onderscheidende visie en een krachtige uitstraling kun je als merk of bedrijf veel winst boeken. Veel bedrijven realiseren zich dat niet of hebben er geen tijd of budget voor over. Maar daar zit juist de groei. Door uit te dragen wat je organisatie of merk écht uniek en onderscheidend maakt, bereik je sneller jouw ideale klanten.

Mijn missie is groei!! Groei realiseren voor mooie en leuke bedrijven in de regio, zodat straks iedereen Vak Apart weet te vinden en even binnenloopt voor een kop koffie en een uniek idee of ontwerp.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code