Nieuw PRO: lid Cloudcooks

Nieuw PRO: lid Cloudcooks

Mijn naam is Robin Korver en ik ben de oprichter van Cloudcooks, een bedrijf gespecialiseerd in CRM-implementatie en consultancy. We richten ons hierbij puur op het platform Salesforce, de nummer 1 CRM wereldwijd.

Als een geboren en getogen Purmerender ben ik stevig verbonden aan deze mooie stad. Ik ben hier opgegroeid en heb op het Jan van Egmond college gezeten. Inmiddels woon ik in de Zuidoostbeemster. Ook heb ik een connectie met de Koemarkt: Ik heb ongeveer 10 jaar gewerkt bij Café de Heeren en mijn huidige kantoor is ook op de Koemarkt gevestigd.

CRM staat voor “Customer Relationship Management”. Een bedrijf kan tegenwoordig eigenlijk niet meer zonder. Een goede CRM-oplossing helpt bedrijven bij het beheren, volgen en ontwikkelen van klantrelaties, en biedt een compleet, 360-graden beeld van elke klant. Een goed ingerichte CRM- oplossing kan een bedrijf enorm helpen in verschillende bedrijfsprocessen zoals Klantenservice, Verkoop, Marketing etc.

Wij implementeren CRM-oplossingen van Salesforce en adviseren bedrijven hoe bedrijfsprocessen optimaal ingericht (of verbeterd) kunnen worden binnen een CRM. Hiernaast bieden we bij Cloudcooks implementatie en advies diensten voor cloud-telefonie oplossingen via AWS(Amazon Web Services).

Wij willen graag bedrijven helpen door het maximaliseren van hun CRM-potentieel. Of het nu gaat om klantenservice, field service, sales, marketing of klantportalen, wij zorgen ervoor dat uw Salesforce-implementatie uw bedrijfsprocessen optimaliseert. Met als eindresultaat: hoge(re) klanttevredenheid en efficiënte bedrijfsvoering.

Ik ben altijd in voor een goed gesprek en het delen van inzichten. Neem gerust contact op voor een open en vrijblijvende discussie, via de website kunt u direct een afspraak inplannen! Ga hiervoor naar https://www.cloudcooks.nl/pro

 

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code