Nieuw PRO: lid Trifium Insurance

Nieuw PRO: lid Trifium Insurance

Met een prachtig hoofdkantoor – Hypotheken, Verzekeringen en Management & Consult – grenzend aan het Amsterdamse Vondelpark en een kantoor in Zwanenburg, is Trifium een gerenommeerd en dynamisch bedrijf dat zich richt op het leveren van hoogwaardig advies aan haar klanten. Het team van Trifium bestaat uit een groep ervaren professionals met een brede kennis van de financiële wereld. De onderneming beschikt over een vast team van kredietanalisten, hypotheekadviseurs, verzekeringsadviseurs, leaseadviseurs en management consultants

Trifium werd in 1997 opgericht nadat verschillende specialisaties binnen de financiële dienstverlening samenkwamen. De focus kwam te liggen op consultancy, bedrijfsadvies, hypotheken en financiële planning. Later is daar de verzekeringstak bijgekomen. Vanuit dit bedrijfsonderdeel bedienen wij zakelijke relaties op bijna ieder verzekeringsgebied. s op verzekeringsgebied”.

Vanaf 1 mei 2023 hebben wij onze activiteiten verder uitgebreid naar de markt in Waterland. Naast het feit dat de familie van twee van de eigenaren van oudsher uit Waterland komt, wonen zij er ook. Volendam heeft een grote ondernemers gemeenschap en Gemeente Beemster en Purmerend is volop in ontwikkeling qua locaties en groei van ondernemingen. Dat maakt het een ideale locatie voor Trifium om haar diensten aan te bieden.

Kredietanalisten, hypotheekadvies en leaseadvies

Wij zijn in Amsterdam en omstreken mede groot geworden door onze specialisatie in hypotheken voor (vastgoed)ondernemers, waarbij wij voor onze geldverstrekkers in de eerste lijn het inkomen vaststellen voor eenmanszaken, vof’s, maatschappen en ingewikkelde VPB-structuren”, Ook mensen in loondienst zijn bij ons van harte welkom met al hun financiële vraagstukken. Bij aanlevering van een compleet dossier, kunnen wij veelal voor mensen met een loondienstverband binnen 24 uur een definitieve offerte aanleveren. Dat is het voordeel van het feit dat wij bij menig geldverstrekker in een zogenaamde fastlane zitten, waardoor onze hypotheek aanvragen met voorrang opgepakt worden. Voor het leasen van vrachtauto’s, bussen, auto’s, motoren en machines kunnen (startende) ondernemers en privépersonen ook bij ons terecht. Ook hier bepalen wij in eerste lijn of de financiering verstrekt kan worden en kunnen wij veelal binnen 24 uur een definitief voorstel doen.

Verzekeringsadvies

Op het gebied van zowel particuliere als zakelijke verzekeringen handelen wij naar wat de klant nodig heeft. In een persoonlijk gesprek bekijken we samen welke risico’s er zijn en welke van deze risico’s de klant wil verzekeren. Wij zijn gespecialiseerd in schade- en inkomensverzekeringen. Onze focus is gericht op bedrijven met 2 tot 200 medewerkers waarbij wij deze bedrijven volledig ontzorgen op het gebied van de verzekeringen. Door onze samenwerkingen met nationale en internationale verzekeraars, zijn wij in staat om betere voorwaarden in combinatie met financieel aantrekkelijke verzekeringen aan te bieden. Besparing over uw verzekeringen kan snel oplopen tot 30%!

Trifium Management & Consult

Trifium Management & Consult heeft sinds haar oprichting in 1995 bovenmatig veel kennis opgebouwd binnen de communicatiebranche en met name in het begeleiden en adviseren op partnerniveau van communicatie-adviesbureaus. ,,Of het nu gaat om een startup van een nieuw communicatieadviesbureau of een startende ZZP’er, een samenwerking tussen branchegenoten of het ontvlechten daarvan. Elke fase op zich verdient bij Trifium gedegen advisering en begeleiding. Een greep uit de mogelijke fases binnen het ondernemerschap waarin de professionals van Trifium van dienst kunnen zijn;

● Intentieverklaring tussen oprichters van een nieuw bureau ● Keuze rechtsvorm ● Fiscaal/juridische structuur ● Waardebepaling van aandelen belangen ● In- en verkoopbegeleiding van mogelijke partners ● Aandeelhoudersovereenkomsten ● Management- en/of arbeidsovereenkomsten ● Persoonlijke voorzieningen van de DGA of Zzp’er (oudedagsvoorzieningen/estate planning en arbeidsongeschiktheid) ● Leveringsvoorwaarden en IE/IP-kwesties

Door ons grote netwerk van banken en verzekeraars in zowel binnen- als buitenland en alternatieve vormen van financieren van vastgoed en bedrijven kunnen wij vaak veel betere oplossingen bieden dan onze concurrenten.

Zowel op het gebied van prijs als voorwaarden. Dit willen we nu ook aan gaan bieden in de regio waterland en Purmerend/ Beemster voor de daar aanwezige ondernemers.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code