Informatiebijeenkomst ondernemers versterking brug A7 bij Purmerend

Informatiebijeenkomst ondernemers versterking brug A7 bij Purmerend

 

Van april tot 1 september versterkt Rijkswaterstaat de brug in de A7 over het Noordhollandsch Kanaal bij Purmerend. De steunpunten van de brug zijn niet sterk genoeg voor zwaar verkeer. Tijdens de werkzaamheden geldt in de eerste fase een extra gewichtsbeperking van 25 ton. Na de versterking van de brug kan al het (transport)verkeer weer vlot en veilig over de brug.

Informatiebijeenkomst
Op dinsdag 27 februari organiseert Rijkswaterstaat een informatiebijeenkomst voor ondernemers in de regio Purmerend, Edam-Volendam, de Beemster en Waterland. Op de bijeenkomst krijg je informatie over de werkzaamheden, planning en de verkeersmaatregelen. Er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen en om met elkaar het gesprek aan te gaan. Hier vind je alvast meer informatie over het bereikbaarheidsplan.

Programma
De informatiebijeenkomst start met een plenaire presentatie van Rijkswaterstaat. Daarna is er ruimte om met elkaar verdiepende gesprekken te voeren. Wat betekenen de werkzaamheden voor jouw bedrijf? Hoe kun je je hier op voorbereiden? En op welke manier kan Rijskwaterstaat je hierin ondersteunen?

Vertegenwoordigers van Bouwcombinatie Savera, VOWA en Breikers zullen ook aanwezig zijn om met jullie van gedachten te wisselen.

We hopen je te zien op dinsdag 27 februari!

Datum: Dinsdag 27 februari 2024
Tijd: 20:00-21:30 uur
Locatie: Sportcafé de Beuk, Van IJsendijkstraat 365 te Purmerend
Voor verdere informatie of om je in te schrijven voor de nieuwsbrief verwijzen wij je naar de website van Rijkswaterstaat.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code