Nieuw PRO: lid

Nieuw PRO: lid

Wij zijn Raymond en Peggy van der Heijden, eigenaren van Boutique Hermée, gevestigd in een geheel verbouwd monumentaal pand in de Peperstraat. Een nieuwe boutique voor de modebewuste vrouw, waar kwaliteit en persoonlijke service voorop staat. Wij willen de vrouw die bij ons komt het vertrouwen, de tijd, de aandacht en raad en advies geven om haar persoonlijke kracht en kwaliteiten zichtbaar te maken. Samen met de klant het beeld compleet maken wat zij voor ogen heeft; want wanneer je kleding in harmonie is met je persoonlijkheid, krijg je het ‘dit ben ik’-gevoel en kom je ook op andere mensen ‘echt’ over.

Peggy komt oorspronkelijk uit Maastricht, dé modestad van Nederland, en heeft in alle segmenten van de mode zo’n 30 jaar ervaring opgedaan met altijd al het idee om ooit die eigen boutique te beginnen. Raymond heeft een financiële achtergrond en begon een aantal jaar geleden met zijn eigen bedrijf in NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en hypnose opleidingen. Na een gedegen marktonderzoek werden wij in 2019 trotse eigenaar van onze Boutique Hermée. Wij onderscheiden ons door een sjieke en een uitnodigende uitstraling met de Limburgse flair die het zuiden rijk is, en door de Limburgse gastvrijheid met een lach, bourgondische koffie, een drankje en een hapje. In diezelfde sfeer houden wij tweemaal per jaar een expositie. Hiervoor nodigen wij bekende, maar ook onbekende kunstenaars uit om hun werken een periode bij ons op te hangen om de naamsbekendheid te vergroten. Al onze klanten krijgen hiervoor een persoonlijke uitnodiging en de betreffende kunstenaar is die dag ook aanwezig om meer van zijn/haar werken te vertellen.

Onze klanten komen uit Purmerend en Beemster maar we hebben ook veel klanten uit alle andere delen van Nederland. We krijgen regelmatig de boodschap van mensen van buiten Purmerend dat onze stad echt leuk en mooi is, met de oude panden en een top horeca plein. Waarom maken we zelf Purmerend zo klein!? We zijn zoveel meer. Eén van de redenen dat Raymond bestuurslid is geworden van BIZ Purmerend Binnenstad die zich de komende jaren gaat richten op het vergroten van de aantrekkelijkheid en kracht van de binnenstad. “Ik had altijd wat te vinden dus toen ik voor de BIZ werd gevraagd, was het voor mij duidelijk dat ik nu ook zelf moest doorpakken. Ik kan wel van alles vinden maar dan moet je er, als dat kan, ook iets aan doen.”

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code