De PRO: feliciteert Restaurant Kozee
De PRO: feliciteert Restaurant Kozee met het behalen van hun vermelding in Gault&Millau, dé restaurantgids voor de Nederlandse gastronomie. Als nieuwkomer in de Gault&Millau Nederland scoorden zij met 13/20 punten! Wat goed is voor een eerste koksmuts.
De gids bevat beoordelingen van restaurants (door middel van symbolische koksmutsen) en hotels en kent een beoordeling toe van punten op een schaal van 20. De gids geldt als een concurrent van de Michelingids.
Gault&Millau Nederland directeur Godfried van der Lugt: “Het is onze missie om de Nederlandse gastronomie uit te lichten en liefhebbers van kwaliteit op het bord, met betrouwbare, onafhankelijke informatie de weg te wijzen naar de beste zaken die Nederland te bieden heeft. Talent en mooi ambachtelijk werk en creativiteit moeten we met z’n allen koesteren en belonen. Dit jaar geeft de bewegende kwaliteit van de Nederlandse gastronomie uitstekend weer, met maar liefst 75 nieuwe adressen en meer dan 125 restaurants met een stijgende score.
Geef een reactie