Marjolein is gastvrouw/restaurantmanager en Phil is de chef-kok. Marjolein verwelkomt de gasten en Phil bedenkt met zijn souschef nieuwe gerechten. Iedere maand bieden we een nieuw zes gangen ‘Signature Menu’, waardoor zij iedere keer creatief moeten blijven. Kwaliteit en gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel.
Wij zijn een leerbedrijf en werken nauw samen met het ROC en Horizon College. Ook zetten wij ons in om de horecabranche aantrekkelijker te maken en zijn in samenwerking met de KHN actief met onder andere ‘Waterland Werkt’ en ‘Gastvrij Waterland’. Wij willen aan jonge talenten laten zien hoe leuk het is om in de horeca te werken.
Als PRO: zijn wij enthousiast over de gezamelijke inspanningen om onderwijs en ondernemers dichter bij…
Beste PRO: leden, Met spijt moeten we jullie informeren dat er komende maand GEEN Biznizbar…
Wij zijn Jack Croes, Robin Timman en Mark Edens, en samen zijn wij sinds 2021…
Deze avond draait om sport, muziek, politiek en geschiedenis. Benieuwd wie van je mede PRO:-leden…
Op donderdag 04 april a.s. is er weer een PRO: Biznizbar. We zien jullie graag…
De eerst voorbereidende werkzaamheden voor het project starten in de avond- en nacht van 4…