Marjolein is gastvrouw/restaurantmanager en Phil is de chef-kok. Marjolein verwelkomt de gasten en Phil bedenkt met zijn souschef nieuwe gerechten. Iedere maand bieden we een nieuw zes gangen ‘Signature Menu’, waardoor zij iedere keer creatief moeten blijven. Kwaliteit en gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel.
Wij zijn een leerbedrijf en werken nauw samen met het ROC en Horizon College. Ook zetten wij ons in om de horecabranche aantrekkelijker te maken en zijn in samenwerking met de KHN actief met onder andere ‘Waterland Werkt’ en ‘Gastvrij Waterland’. Wij willen aan jonge talenten laten zien hoe leuk het is om in de horeca te werken.
Ik ben Wendy Bontjes-Kuipers, Register Belastingadviseur en eigenaar van Bontjes B.V.. Vanuit Purmerend bied ik ondernemers…
Wij zijn Mark en Youp Brugman, twee broers met een passie voor financieel advies. In…
De dagen worden korter, maar bij de Biznizbar maken we het extra gezellig! Donderdag 6…
Datum: dinsdag 28 oktober | Tijd: 16.00 – 18.30 uur Locatie: Sportcafé in De Beuk…
Op 13 oktober nodigen wij je van harte uit voor de bijeenkomst van de sectortafel…
Netwerk Purmerend nodigt ondernemer en professionals uit Purmerend en Waterland van harte uit voor de…