“Ik ben private chef en ik verzorg fine dining diners voor kleine en grote gezelschappen, altijd op locatie, en zowel privé als zakelijk. Daarnaast ondersteun ik horecaondernemers met optimalisatie en ontwikkeling van hun product, van menukaart tot keukentraining en alles wat daarbij hoort”.
Tjitze woont nu vier jaar in Purmerend en is helemaal op zijn plek. Tijdens verschillende netwerk events van lokale ondernemers voelt hij zich op zijn plek tussen de gedreven en gemotiveerde ondernemers. “Wat ik wil bereiken is, door kennis en netwerk te delen met mede ondernemers, een gewaardeerde ondernemer in Purmerend en Beemster te worden”.
Samen kom je verder. Culinaire groet!
Meer informatie www.culinair-annonu.com/
Als PRO: zijn wij enthousiast over de gezamelijke inspanningen om onderwijs en ondernemers dichter bij…
Beste PRO: leden, Met spijt moeten we jullie informeren dat er komende maand GEEN Biznizbar…
Wij zijn Jack Croes, Robin Timman en Mark Edens, en samen zijn wij sinds 2021…
Deze avond draait om sport, muziek, politiek en geschiedenis. Benieuwd wie van je mede PRO:-leden…
Op donderdag 04 april a.s. is er weer een PRO: Biznizbar. We zien jullie graag…
De eerst voorbereidende werkzaamheden voor het project starten in de avond- en nacht van 4…