Nieuws

Nieuw PRO: lid Culinair AnnoNu

In oktober 2019 is Tjitze van der Dam begonnen als ondernemer. Na een lange tocht in de mooiste hotels en restaurants van Nederland als Chef, bij o.a. Ron Blaauw Amsterdam, Waldorf Astoria en De Vrienden van Jacob, was hij klaar om ondernemer te worden. “Ik wilde mijn eigen koers volgen en mijn ambitie om alleen maar leuken dingen te doen waarmaken”, vertelt Tjitze.

“Ik ben private chef en ik verzorg fine dining diners voor kleine en grote gezelschappen, altijd op locatie, en zowel privé als zakelijk. Daarnaast ondersteun ik horecaondernemers met optimalisatie en ontwikkeling van hun product, van menukaart tot keukentraining en alles wat daarbij hoort”.

Tjitze woont nu vier jaar in Purmerend en is helemaal op zijn plek. Tijdens verschillende netwerk events van lokale ondernemers voelt hij zich op zijn plek tussen de gedreven en gemotiveerde ondernemers. “Wat ik wil bereiken is, door kennis en netwerk te delen met mede ondernemers, een gewaardeerde ondernemer in Purmerend en Beemster te worden”.

Samen kom je verder.  Culinaire groet!

Meer informatie www.culinair-annonu.com/

PRO Communicatie

Recent Posts

Inspiratiesessie van de Sectortafel Techniek

Als PRO: zijn wij enthousiast over de gezamelijke inspanningen om onderwijs en ondernemers dichter bij…

2 weken ago

GEEN PRO: Biznizbar in mei

Beste PRO: leden, Met spijt moeten we jullie informeren dat er komende maand GEEN Biznizbar…

2 weken ago

Nieuw PRO: lid Qraphy

Wij zijn Jack Croes, Robin Timman en Mark Edens, en samen zijn wij sinds 2021…

3 weken ago

PRO: PubQuiz, donderdag 18 april 2024

Deze avond draait om sport, muziek, politiek en geschiedenis. Benieuwd wie van je mede PRO:-leden…

4 weken ago

PRO: Biznizbar donderdag 04 april 2024

Op donderdag 04 april a.s. is er weer een PRO: Biznizbar. We zien jullie graag…

2 maanden ago

Planning werkzaamheden brug A7

De eerst voorbereidende werkzaamheden voor het project starten in de avond- en nacht van 4…

2 maanden ago