De gids bevat beoordelingen van restaurants (door middel van symbolische koksmutsen) en hotels en kent een beoordeling toe van punten op een schaal van 20. De gids geldt als een concurrent van de Michelingids.
Gault&Millau Nederland directeur Godfried van der Lugt: “Het is onze missie om de Nederlandse gastronomie uit te lichten en liefhebbers van kwaliteit op het bord, met betrouwbare, onafhankelijke informatie de weg te wijzen naar de beste zaken die Nederland te bieden heeft. Talent en mooi ambachtelijk werk en creativiteit moeten we met z’n allen koesteren en belonen. Dit jaar geeft de bewegende kwaliteit van de Nederlandse gastronomie uitstekend weer, met maar liefst 75 nieuwe adressen en meer dan 125 restaurants met een stijgende score.
Als PRO: zijn wij enthousiast over de gezamelijke inspanningen om onderwijs en ondernemers dichter bij…
Beste PRO: leden, Met spijt moeten we jullie informeren dat er komende maand GEEN Biznizbar…
Wij zijn Jack Croes, Robin Timman en Mark Edens, en samen zijn wij sinds 2021…
Deze avond draait om sport, muziek, politiek en geschiedenis. Benieuwd wie van je mede PRO:-leden…
Op donderdag 04 april a.s. is er weer een PRO: Biznizbar. We zien jullie graag…
De eerst voorbereidende werkzaamheden voor het project starten in de avond- en nacht van 4…