Categories: Nieuws

De PRO: feliciteert Restaurant Kozee

De PRO: feliciteert Restaurant Kozee met het behalen van hun vermelding in Gault&Millau, dé restaurantgids voor de Nederlandse gastronomie. Als nieuwkomer in de Gault&Millau Nederland scoorden zij met 13/20 punten! Wat goed is voor een eerste koksmuts.

De gids bevat beoordelingen van restaurants (door middel van symbolische koksmutsen) en hotels en kent een beoordeling toe van punten op een schaal van 20. De gids geldt als een concurrent van de Michelingids.

Gault&Millau Nederland directeur Godfried van der Lugt: “Het is onze missie om de Nederlandse gastronomie uit te lichten en liefhebbers van kwaliteit op het bord, met betrouwbare, onafhankelijke informatie de weg te wijzen naar de beste zaken die Nederland te bieden heeft. Talent en mooi ambachtelijk werk en creativiteit moeten we met z’n allen koesteren en belonen. Dit jaar geeft de bewegende kwaliteit van de Nederlandse gastronomie uitstekend weer, met maar liefst 75 nieuwe adressen en meer dan 125 restaurants met een stijgende score.

 

 

 

PRO Communicatie

Recent Posts

Inspiratiesessie van de Sectortafel Techniek

Als PRO: zijn wij enthousiast over de gezamelijke inspanningen om onderwijs en ondernemers dichter bij…

1 week ago

GEEN PRO: Biznizbar in mei

Beste PRO: leden, Met spijt moeten we jullie informeren dat er komende maand GEEN Biznizbar…

1 week ago

Nieuw PRO: lid Qraphy

Wij zijn Jack Croes, Robin Timman en Mark Edens, en samen zijn wij sinds 2021…

2 weken ago

PRO: PubQuiz, donderdag 18 april 2024

Deze avond draait om sport, muziek, politiek en geschiedenis. Benieuwd wie van je mede PRO:-leden…

3 weken ago

PRO: Biznizbar donderdag 04 april 2024

Op donderdag 04 april a.s. is er weer een PRO: Biznizbar. We zien jullie graag…

2 maanden ago

Planning werkzaamheden brug A7

De eerst voorbereidende werkzaamheden voor het project starten in de avond- en nacht van 4…

2 maanden ago