De gids bevat beoordelingen van restaurants (door middel van symbolische koksmutsen) en hotels en kent een beoordeling toe van punten op een schaal van 20. De gids geldt als een concurrent van de Michelingids.
Gault&Millau Nederland directeur Godfried van der Lugt: “Het is onze missie om de Nederlandse gastronomie uit te lichten en liefhebbers van kwaliteit op het bord, met betrouwbare, onafhankelijke informatie de weg te wijzen naar de beste zaken die Nederland te bieden heeft. Talent en mooi ambachtelijk werk en creativiteit moeten we met z’n allen koesteren en belonen. Dit jaar geeft de bewegende kwaliteit van de Nederlandse gastronomie uitstekend weer, met maar liefst 75 nieuwe adressen en meer dan 125 restaurants met een stijgende score.
Ben je ondernemer, inwoner of ben je op een andere manier geïnteresseerd in de ontwikkelingen…
Mijn naam is Alexis Suárez, een Full-Stack WordPress ontwikkelaar en SEO-expert. Ik ben het gezicht…
Mijn naam is Matthijs de Vries en ik ben geboren in 1971 te Hoorn en…
Op donderdag 7 november a.s. is er weer een Biznizbar van 17:30 tot 19:00 uur…
Mijn naam is Joop Glandorf (43 jaar) van The 5 Boroughs catering. Ruim 6 jaar…
Maandag 4 november is de herfsteditie van de ondernemerstalkshow NV Purmerend in de kleine zaal…